Μάσκα Προστασίας Ηλεκτρονική Sacit Pantera Με φίλτρο αέρα

Μάσκα Προστασίας Ηλεκτρονική Sacit Pantera Με φίλτρο αέρα

  • Κατασκευαστής: Sacit (Trafimet)
  • MPN: MSC000440
  • Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 2 ημέρες
  • Βάρος: 9,50 kg
  • Εκτιμώμενο κόστος μεταφορικών: € 9,40 + Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά μη διαθέσιμο

Κωδικός: 8700410

€ 650,00 + ΦΠΑ 24%

€ 0,00

Το PANTERA AIR SYSTEM είναι μια συσκευή που εγγυάται άριστη προστασία της αναπνευστικής οδού και του προσώπου, για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση κατά τη συγκόλληση.
Φορητό και άνετο, είναι ιδανικό σε όλες τις καταστάσεις λειτουργίας.
Σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να συνδυαστεί με ένα κεντρικό σύστημα αναρρόφησης για απόλυτη προστασία, σε εξωτερικούς χώρους είναι η ιδανική λύση, χάρη στην τροφοδοσία του με μπαταρίες μεγάλης διάρκειας, έως και 8 συνεχόμενες ώρες.

Πως δουλεύει:
Το PANTERA AIR SYSTEM αναρροφά αέρα από το περιβάλλον και, φιλτράροντάς το με προφίλτρα και φίλτρα, μεταφέρει μια καθαρή ροή αέρα στο κεφάλι, εξασφαλίζοντας καθαρή περιοχή για την αναπνευστική οδό και συνεπώς καλή οξυγόνωση.

Το σύστημα αποτελείται από:

1) Μάσκα PANTERA εξοπλισμένη με ψηφιακά χειριστήρια με μεγάλη περιοχή προβολής (114x113 mm) και χρόνο σκούρου λιγότερο από 0,1 ms. Η ασφάλεια εγγυάται 4 οπτικοί αισθητήρες.

2) ΜΟΝΑΔΑ BLOWER Μοναδική ροή αέρα 3 ταχυτήτων για βέλτιστο χειρισμό σε όλες τις συνθήκες εργασίας. Απόδοση φίλτρου 99,99% = 0,3 μm. Πλήρης και διαισθητική ψηφιακή οθόνη. Ρυθμιζόμενα από το σύστημα γάντια.

3) Κυματοειδής σωλήνας με πυρίμαχο βαμβακερό κάλυμμα και συνδέσεις μπαγιονέτ.

4) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Πρακτικός, άνετος και ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου και ζώνη με επένδυση.

< !--Include Libs & Plugins ============================================ --> < !--Placed at the end of the document so the pages load faster-- >